Over Lieneke

Wie zit er achter Vraag het Lieneke?
Dat ben ik, mijn naam is Lieneke Reitsma-Bouwhuis.
Ik ben geboren in 1988 in Enschede.
Al van kinds af aan heb ik interesse gehad in (digitale) techniek, van onze eerste computer thuis met MS-DOS, spelcomputers, en daarna volgde (diverse) mobiele telefoons, de Smartphones, tablets, en laptops. Ik wilde van alles weten hoe het werkte dit heb ik mijzelf grotendeels zelf aangeleerd door te doen, soms (pijnlijke) fouten te maken en veel zelf studie.

Nadat ik klaar was met de  middelbare school had ik geen idee welke baan geschikt zou zijn waarin al mijn kwaliteiten naar boven zou komen. Omdat ik het niet wist ben ik de opleiding Verpleegkunde gaan volgen en heb ik vervolgens jaren in allerlei sectoren van de gezondheidszorg gewerkt en stage gelopen.  Vervolgens ben ik voor de liefde naar Leiden verhuisd.

Nadat in 2016 is ons zoontje is geboren zijn wij opzoek gegaan naar een woning in het midden van Nederland. Nijkerk sprak ons gelijk aan.
Toen er ook nog een prachtig huis in een nieuwbouwwijk (Doornsteeg) op ons pad kwam konden wij ons geluk niet op. Ons huis werd in 2017 opgeleverd en vanaf dat moment mogen wij ons ook met trots Nijkerkers noemen. 

Al jaren kriebelt het om mijn eigen onderneming op te zetten waarbij ik techniek, mijn zorgzaamheid en liefde voor regelen samen zou komen. 
Nu mijn zoontje 4 is geworden en naar school gaat heb ik een sprong in het diepe gewaagd en ben ik Vraag het Lieneke begonnen. 

Ik hoop u gauw te mogen helpen met al uw digitale vragen!

Lieve groet, 
Lieneke Reitsma-Bouwhuis

Lieneke Hulp computer Nijkerk
Vraag het Lieneke.