SeniorenTab

SeniorenTab

Er zijn heel veel apparaten ook wel devices genoemd op de markt voor het digitale gebruik. U kunt hierbij denken aan een smartphone, tablet, Laptop enzovoorts. In sommige gevallen is het erg lastig om deze bovengenoemde apparaten te gebruiken of is het lastig om met deze apparaten behendig te worden.

Voor deze problematiek heeft het bedrijf SeniorenTAB een oplossing ontwikkeld. Ik sprak Leon van SeniorenTAB over wat SeniorenTAB inhoudt en over de producten die zij bieden. 

Seniorentab Nijkerk

SeniorenTAB wil ouderen digitaal vaardig maken, mantelzorgers ontlasten en de zorg ondersteunen. Onze speciaal ingerichte tablets en smartphones maken dat mogelijk. Zo wordt het leven voor senioren en mensen in hun omgeving makkelijker en prettiger. Ouderen worden hierdoor zelfredzamer en zijn minder eenzaam. Zo helpen onze Tablets en Smartphones om, ook in de corona crisis, het contact met familie en vrienden te behouden. Onze vaders en moeders voelen zich, mede door onze producten, weer een volwaardig lid van onze samenleving en dat heeft óók een positief effect op de gezondheid.

De Tablets en Smartphones zijn door hun handige SeniorenTab software perfect geschikt voor de oudere gebruiker. Grote pictogrammen, leuke extra apps, handige krant en tv mogelijkheden, beveiligde bankzaken mogelijkheid, beeldbellen via Watzapp en Skype en nog veel meer. Geen onnodige software, die ingewikkeld is en verwarrend kan zijn, om het gebruiksgemak te verbeteren.

De Tablets en Smartphones van SeniorenTAB zijn begin 2017 op de markt gebracht, en worden continu ge-update naar de huidige maatstaven met de nieuwste ervaringen van gebruikers.. De opgedane kennis van jarenlange ervaring met het geven van computertrainingen aan ouderen en feedback van deze cursussen zijn verwerkt in de ontwerpen en in onze efficiënte klantenservice.

Reviews

Het blijkt dan ook dat ouderen de smartphones en tablets van SeniorenTAB zeer goed waarderen. Je kan onze score o.a. zien op onze website en op Bol.com waar onze producten tevens beschikbaar zijn.

SeniorenTAB is een sociale onderneming die het belang en het ondersteunen van ouderen voorop stelt. Onze doelstelling is om iedereen digitaal contact te laten houden, ook diegene die niet handig zijn met digitale apparatuur.

Meer informatie?

Kijk op de volgende webpagina’s voor extra informatie:

Heb je meer informatie nodig?

Neem contact op via onderstaande contact gegevens, of zoek op Bol.com naar seniorentablet van Ben Media.

Leon Kohl

Email: leon.kohl@seniorentab.nl

SeniorenTAB
Guntersteinweg 377
2531 KA Den Haag
Email:  info@seniorentab.nl
070-3085504

 

seniorentab Vraag het Lieneke

Deze blog bevat een samenwerking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag het Lieneke.